Socom 2? - Boxing Forum
Boxing Forum
Navigation
Go Back   Boxing Forum > Non Boxing Talk > Arcade Talk

Reply
 
Thread Tools
Old 02-02-2005, 11:11 AM #1
dafrza3 dafrza3 is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Age: 38
Posts: 171
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 0
dafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond repute
Points: 15,191.00
Bank: 0.00
Total Points: 15,191.00
Default Socom 2?

Any Socom2 players on here?
My name is Tony Starks on there was in the YAD clan currently clan less lol
Always caught playing in us east 11.
dafrza3 is offline   Reply With Quote
Advertisements
>>>TO REMOVE THESE ADS, PLEASE REGISTER HERE FOR FREE<<<
Old 02-02-2005, 07:37 PM #2
julDilla julDilla is offline
Record: 0 - 0
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 19,162
Quoted: 1 Post(s)
Rep Power: 19363
julDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond reputejulDilla has a reputation beyond repute
Points: 583,179.83
Bank: 14,573,951,121.13
Total Points: 14,574,534,300.96
Default

Quote:
Originally Posted by dafrza3
Any Socom2 players on here?
My name is Tony Starks on there was in the YAD clan currently clan less lol
Always caught playing in us east 11.
havent played it in ages, i think i would be in east - east 8 if rooms arent full
julDilla is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2005, 07:56 PM #3
dafrza3 dafrza3 is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Age: 38
Posts: 171
Quoted: 0 Post(s)
Rep Power: 0
dafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond reputedafrza3 has a reputation beyond repute
Points: 15,191.00
Bank: 0.00
Total Points: 15,191.00
Default

the new maps they are releasing are adding to the replay value.
Sucks that the new ps2 is slimline and doesnt support the HD
dafrza3 is offline   Reply With Quote
Reply

Share This With Friends

User Tag List

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

 

All times are GMT -4. The time now is 07:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.