Bookmark Website  | Free Registration  | The Team
Boxing Champions |  Boxing Schedule |  Boxing Video  |  Boxing History   |  Pound For Pound  | Lounge  | The Wire |  Audio  | Arcade

Navigation
Go Back   Boxing Forum > Boxing Forums > Non Stop Boxing
Reply
Thread Navigation

#1
Old 02-12-2013, 09:26 AM
ICEMAN JOHN SCULLY
Undisputed Champion
 
Join Date: Apr 2005
Age: 47
Posts: 5,890
Rep Power: 34 ICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond repute
Points: 100,356,781.38
Bank: 23,071,428,901.59
Total Points: 23,171,785,682.97
boxingscene's Top Ten Serious Posters - mickey gomez ICE IS THE MAN! - S a m u r a i Paid his dues - RunW/Knives Cash for the Iceman - RunW/Knives Sick fighter all heart - RunW/Knives 
Skill and Know also, but Lion Heart. - RunW/Knives BScene's treasure! - jazluvr Thanks for the help and Happy New Year! - The Surgeon enjoyed your fights, you are awesome - happyman one of the great posters - jas 
Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - street bully Bone Marrow Donation - Childhood Depression - Depression - Environment - Eye Injury Prevention - Glaucoma - Kidney Cancer - Kidney Disease - Kidney Transplantation - Leukemia - Lyme Disease - Mental Retardation - Missing Children - Organ Donation - T - jazluvr World Trade Center Victims and Heroes - Fireworks Safety - jazluvr 
Default My TEN questions for you...

1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE

2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
Reply With Quote
ICEMAN JOHN SCULLY is offline
Advertisements
>>>TO REMOVE THESE ADS, PLEASE REGISTER HERE FOR FREE<<<
#2
Old 02-12-2013, 09:36 AM
The Surgeon
Days Of Glory
 
Join Date: Oct 2006
Location: SCOTLAND
Age: 29
Posts: 15,407
Rep Power: 54 The Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond repute
Points: 112,984,869,135.69
Bank: 159,983,745,021.83
Total Points: 272,968,614,157.52
Happy 18th  Birthday, Braveheart - jreckoning Yes, Cheers Amigo! - anonymousboxing Thanks for your support - Massage Queen toasting the anglo-scottish alliance - mr.crust Cotto = The man - Animalistic 
Keep visiting the History Section man! - Barnburner To one of  the really good guys in the History section. - Terry A For my best boxing scene mate - BigStereotype Who the ***k is HALGER ????? - McGoorty I know how much the scottish love their flowers so I thought I'd be nice and get you one. - eli porter 
congrats on your first article for KO Digest - fitefanSHO Green :) - dancovboxer cheers - hhs661 CHEERS MATE !!! - BERNIE'S CORNER jaja! pa la victoria de cotto! - Sin City 
For Cotto! - 120 Cheers - typeone Happy New Year! - Scott9945 Cpngrats - typeone Merry Christmas! - TartanSoldier 
Autism - The Surgeon Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - The Surgeon Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - The Surgeon Children with Disabilities - Parkinson's Disease - VACTERL - Young Onset Parkinson's Association - The Surgeon 
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE

2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
1. D
2. A
3. Sure he beat em all for it... first though was B i think
4. Complete Guess here D
5. Another guess - D
6. B
7. B
8. B or C, i will guess C. I know its one of them he had over 200 wins for sure
9. C
10. Im thinking C but to my shame im not even 100%,im slippin!
Reply With Quote
The Surgeon is offline
#3
Old 02-12-2013, 09:38 AM
BattlingNelson
Battet
 
Join Date: Mar 2008
Location: Skandinavien
Posts: 31,488
Rep Power: 532 BattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond reputeBattlingNelson has a reputation beyond repute
Points: 128,569.30
Bank: 413,246,056,990,670.00
Total Points: 413,246,057,119,239.25
Congrats... - Spacey1991 stole your gif I liked it too much Bat sorry... - LEFTYGUNZZ my heart beats for Kessler!! - cleaner147 congats on 15,000 posts, you're one of the best !! - JAB5239 good luck in the league, you'll need it :) - El Mustang 
for being a cool poster in history section - led BattlingNelson &amp;gt; LeCrétin - Freedom Fighter A man who has superior boxing knowledge &amp;amp; integrity. - Terry A ATG poster on BoxingScene - rorymac Happy Holidays.. - !! AI-Holmes!! 
Have one on me ! - BERNIE'S CORNER he was just lucky! - gingeralbino Merry Christmas Bat. I hope you and yours have a wonderful one. - deanrw Jeg giver en omgang - The Slaughter No Message - chiguy91 
I like your unbiased RBRs! - dan_cov Cuz' I'm an old masochist &lt;3 - Grand Champ Happy holidays buddy! - jazluvr &quot;When I'm able to clap, I know she's ready for my dick.&quot; lmao - -jose- For being one of the true &quot;boxing guys&quot; in this place. - Cuauhtémoc1520 
AIDS/HIV - DARE - DUI Awareness - Epidermolysis Bullosa - Heart Disease - Lymphoma - MADD - Substance Abuse - !! AI-Holmes!! Lou Gehrig's Disease (ALS) - mangler Alzheimer's - Crohn's & Colitis - Cystic Fibrosis - Domestic Violence - Fibromyalgia - Leimyosarcoma - Lupus - mangler Mourning - Anti-Gang - Melanoma - ABOSWORTH Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - mangler 
Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - S a m u r a i Bone Marrow Donation - Childhood Depression - Depression - Environment - Eye Injury Prevention - Glaucoma - Kidney Cancer - Kidney Disease - Kidney Transplantation - Leukemia - Lyme Disease - Mental Retardation - Missing Children - Organ Donation - T - mangler Gay and Lesbian Pride - Mr._Pink Myasthenia Gravis - Ovarian Cancer - Sexual Assault - Substance Abuse - mangler Cultural Diversity - Hunger - Leukemia - Lupus - Melanoma - Racial Tolerance - Reflex Sympathetic Dystrophy Syndrome - Self Injury - mangler 
Cesarean Sections - Headaches - Hospice Care - Multiple Myeloma - mangler Anti-Tobacco - Colon Cancer - Colorectal Cancer - mangler Cultural Diversity - Hunger - Leukemia - Lupus - Melanoma - Racial Tolerance - Reflex Sympathetic Dystrophy Syndrome - Self Injury - Carnivore Childhood Cancer - mangler Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - JM1 
Mourning - Anti-Gang - Melanoma - jazluvr449 Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - jazluvr449 Alzheimer's - Crohn's & Colitis - Cystic Fibrosis - Domestic Violence - Fibromyalgia - Leimyosarcoma - Lupus - peyk-peyk World Trade Center Victims and Heroes - Fireworks Safety - peyk-peyk Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - nÔÔb_out_king 
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE

2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD no clue here.
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
See above.
Reply With Quote
BattlingNelson is offline
#4
Old 02-12-2013, 09:46 AM
ICEMAN JOHN SCULLY
Undisputed Champion
 
Join Date: Apr 2005
Age: 47
Posts: 5,890
Rep Power: 34 ICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond repute
Points: 100,356,781.38
Bank: 23,071,428,901.59
Total Points: 23,171,785,682.97
boxingscene's Top Ten Serious Posters - mickey gomez ICE IS THE MAN! - S a m u r a i Paid his dues - RunW/Knives Cash for the Iceman - RunW/Knives Sick fighter all heart - RunW/Knives 
Skill and Know also, but Lion Heart. - RunW/Knives BScene's treasure! - jazluvr Thanks for the help and Happy New Year! - The Surgeon enjoyed your fights, you are awesome - happyman one of the great posters - jas 
Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - street bully Bone Marrow Donation - Childhood Depression - Depression - Environment - Eye Injury Prevention - Glaucoma - Kidney Cancer - Kidney Disease - Kidney Transplantation - Leukemia - Lyme Disease - Mental Retardation - Missing Children - Organ Donation - T - jazluvr World Trade Center Victims and Heroes - Fireworks Safety - jazluvr 
Default

Surgeon did good
Reply With Quote
ICEMAN JOHN SCULLY is offline
#5
Old 02-12-2013, 09:47 AM
ICEMAN JOHN SCULLY
Undisputed Champion
 
Join Date: Apr 2005
Age: 47
Posts: 5,890
Rep Power: 34 ICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond repute
Points: 100,356,781.38
Bank: 23,071,428,901.59
Total Points: 23,171,785,682.97
boxingscene's Top Ten Serious Posters - mickey gomez ICE IS THE MAN! - S a m u r a i Paid his dues - RunW/Knives Cash for the Iceman - RunW/Knives Sick fighter all heart - RunW/Knives 
Skill and Know also, but Lion Heart. - RunW/Knives BScene's treasure! - jazluvr Thanks for the help and Happy New Year! - The Surgeon enjoyed your fights, you are awesome - happyman one of the great posters - jas 
Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - street bully Bone Marrow Donation - Childhood Depression - Depression - Environment - Eye Injury Prevention - Glaucoma - Kidney Cancer - Kidney Disease - Kidney Transplantation - Leukemia - Lyme Disease - Mental Retardation - Missing Children - Organ Donation - T - jazluvr World Trade Center Victims and Heroes - Fireworks Safety - jazluvr 
Default

Nelson - 60 pct...
Reply With Quote
ICEMAN JOHN SCULLY is offline
#6
Old 02-12-2013, 09:49 AM
Boxing Bob
Mexico = GOAT :mexico1:
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,664
Rep Power: 0 Boxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these partsBoxing Bob is infamous around these parts
Points: 5,036,499.14
Bank: 0.00
Total Points: 5,036,499.14
Default

Quote:
Originally Posted by iceman john scully View Post
1. Who did sugar ray leonard defeat for the wba 154 pound title?

A. Tommy hearns
b. Roberto duran
c. Wilfred benitez
d. Ayub kalule

2. What is muhammad ali's birthdate?

A. January 17, 1942
b. January 1, 1944
c. January 14, 1947
d. January 29, 1941

3. Donald curry defeated him for the wba 147 pound title?

A. Milton mccrory
b. Jun sok hwang
c. In chul-baek
d. Roger stafford

4. Tidjane sadibe is the birth name of...

A. Roger stafford
b. Matthew saad muhammad
c. Bruce curry
d. Nino la rocca

5. Donald sample is the birth name of...

A. Livingstone bramble
b. Donald curry
c. Donny la londe
d. Donnie poole

6. The only man to defeat aaron pryor was...

A. Alexis arguello
b. Bobby joe young
c. Dujuan johnson
d. Gary hinton


7. What future world champion did roy jones jr. Defeat at the 1988 olympics?

A. Robin reid
b. Richie woodhall
c. Anthony mundine
d. Manny siaca

8. Willie pep's won-loss record was...

A. 188-2
b. 229-11
c. 238-10
d. 79-11

9. He did not defeat roy jones jr. As an amateur:

A. Gerald mcclellan
b. Frank liles
c. Verno phillips
d. Andy leibling

10. Ray "boom boom" mancini beat him for his first world title in his second world title fight:

A. Claude noel
b. Octavio meyran
c. Arturo frias
d. Bobby chacon
1.d
2.a
3.b
4.d
5.c
6.b
7.a
8.c
9.b
10.c
Reply With Quote
Boxing Bob is offline
#7
Old 02-12-2013, 09:52 AM
ICEMAN JOHN SCULLY
Undisputed Champion
 
Join Date: Apr 2005
Age: 47
Posts: 5,890
Rep Power: 34 ICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond reputeICEMAN JOHN SCULLY has a reputation beyond repute
Points: 100,356,781.38
Bank: 23,071,428,901.59
Total Points: 23,171,785,682.97
boxingscene's Top Ten Serious Posters - mickey gomez ICE IS THE MAN! - S a m u r a i Paid his dues - RunW/Knives Cash for the Iceman - RunW/Knives Sick fighter all heart - RunW/Knives 
Skill and Know also, but Lion Heart. - RunW/Knives BScene's treasure! - jazluvr Thanks for the help and Happy New Year! - The Surgeon enjoyed your fights, you are awesome - happyman one of the great posters - jas 
Arthritis - Child Abuse - Colon Cancer - Colorectal Cancer - Dystonia - Education - Free Speech - Interstitial Cystitis - ME/CFIDS - Reye's Syndrome - Save the Music - Teens Against Smoking - Victim's Rights - Water Quality - street bully Bone Marrow Donation - Childhood Depression - Depression - Environment - Eye Injury Prevention - Glaucoma - Kidney Cancer - Kidney Disease - Kidney Transplantation - Leukemia - Lyme Disease - Mental Retardation - Missing Children - Organ Donation - T - jazluvr World Trade Center Victims and Heroes - Fireworks Safety - jazluvr 
Default

boxing bob - 60 pct.
Reply With Quote
ICEMAN JOHN SCULLY is offline
#8
Old 02-12-2013, 09:59 AM
The Surgeon
Days Of Glory
 
Join Date: Oct 2006
Location: SCOTLAND
Age: 29
Posts: 15,407
Rep Power: 54 The Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond reputeThe Surgeon has a reputation beyond repute
Points: 112,984,869,135.69
Bank: 159,983,745,021.83
Total Points: 272,968,614,157.52
Happy 18th  Birthday, Braveheart - jreckoning Yes, Cheers Amigo! - anonymousboxing Thanks for your support - Massage Queen toasting the anglo-scottish alliance - mr.crust Cotto = The man - Animalistic 
Keep visiting the History Section man! - Barnburner To one of  the really good guys in the History section. - Terry A For my best boxing scene mate - BigStereotype Who the ***k is HALGER ????? - McGoorty I know how much the scottish love their flowers so I thought I'd be nice and get you one. - eli porter 
congrats on your first article for KO Digest - fitefanSHO Green :) - dancovboxer cheers - hhs661 CHEERS MATE !!! - BERNIE'S CORNER jaja! pa la victoria de cotto! - Sin City 
For Cotto! - 120 Cheers - typeone Happy New Year! - Scott9945 Cpngrats - typeone Merry Christmas! - TartanSoldier 
Autism - The Surgeon Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - The Surgeon Troop and Military Support - Amber Alert - Bladder Cancer - Endometriosis - Equality - Liver Cancer - Liver Disease - Missing Children - POW/MIA - Spina Bifida - Suicide - The Surgeon Children with Disabilities - Parkinson's Disease - VACTERL - Young Onset Parkinson's Association - The Surgeon 
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
Surgeon did good
Sweet!
Reply With Quote
The Surgeon is offline
#9
Old 02-12-2013, 10:02 AM
sterling
P4P Champion
 
Join Date: Sep 2007
Location: UK
Age: 26
Posts: 4,462
Rep Power: 16 sterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond repute
Points: 1,000,001,775,799.32
Bank: 0.00
Total Points: 1,000,001,775,799.32
cuz I like you even though you don't like Nate ;) - Massage Queen Enjoy - Scott.Weiland 
Send a message via MSN to sterling Send a message via Yahoo to sterling
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE

2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
1.D
2.A
3.A
4.B
5.B
6.B
7.A
8.B
9.A
10.C

rusty lmao
Reply With Quote
sterling is offline
#10
Old 02-12-2013, 10:57 AM
BRITISH LlON
Banned
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 219
Rep Power: 0 BRITISH LlON is a name known to allBRITISH LlON is a name known to allBRITISH LlON is a name known to allBRITISH LlON is a name known to allBRITISH LlON is a name known to allBRITISH LlON is a name known to all
Points: 6,266,849.90
Bank: 0.00
Total Points: 6,266,849.90
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE



2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
I marked all the "correct" answers red. I didn't cheat, that is why most of my answers are wrong !
Btw the dude who beat Roy Jones is Andy Liebing (not "Leibling") from Germany.
I know that cause I saw him fight in the pros on German TV.
Btw Iceman, I heard you on the ATG radio show on the trivia challenge. You won big against Hartley I think. Congrats. But maybe Henry Ramirez just has your number. Maybe he gets you again in the rematch...

Last edited by BRITISH LlON; 02-12-2013 at 11:11 AM.
Reply With Quote
BRITISH LlON is offline
Reply

Bookmarks

Tags
questions, you...

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Privacy Policy - Submit News - Feedback - Site Map - Advertise with Us

Copyright © 2003-2013 BoxingScene LLC All rights reserved.

All times are GMT -4. The time now is 03:37 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.