View Single Post
#9
Old 02-12-2013, 10:02 AM
sterling
P4P Champion
 
Join Date: Sep 2007
Location: UK
Age: 25
Posts: 4,442
Rep Power: 16 sterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond reputesterling has a reputation beyond repute
Points: 654,805.81
Bank: 0.00
Total Points: 654,805.81
cuz I like you even though you don't like Nate ;) - Massage Queen 
Send a message via MSN to sterling Send a message via Yahoo to sterling
Default

Quote:
Originally Posted by ICEMAN JOHN SCULLY View Post
1. Who did Sugar Ray Leonard defeat for the WBA 154 pound title?

A. TOMMY HEARNS
B. ROBERTO DURAN
C. WILFRED BENITEZ
D. AYUB KALULE

2. What is Muhammad Ali's birthdate?

A. JANUARY 17, 1942
B. JANUARY 1, 1944
C. JANUARY 14, 1947
D. JANUARY 29, 1941

3. Donald Curry defeated him for the WBA 147 pound title?

A. MILTON MCCRORY
B. JUN SOK HWANG
C. IN CHUL-BAEK
D. ROGER STAFFORD

4. Tidjane Sadibe is the birth name of...

A. ROGER STAFFORD
B. MATTHEW SAAD MUHAMMAD
C. BRUCE CURRY
D. NINO LA ROCCA

5. Donald Sample is the birth name of...

A. LIVINGSTONE BRAMBLE
B. DONALD CURRY
C. DONNY LA LONDE
D. DONNIE POOLE

6. The only man to defeat Aaron Pryor was...

A. ALEXIS ARGUELLO
B. BOBBY JOE YOUNG
C. DUJUAN JOHNSON
D. GARY HINTON


7. What future world champion did Roy Jones Jr. defeat at the 1988 Olympics?

A. ROBIN REID
B. RICHIE WOODHALL
C. ANTHONY MUNDINE
D. MANNY SIACA

8. Willie Pep's won-loss record was...

A. 188-2
B. 229-11
C. 238-10
D. 79-11

9. He did NOT defeat Roy Jones Jr. as an amateur:

A. GERALD MCCLELLAN
B. FRANK LILES
C. VERNO PHILLIPS
D. ANDY LEIBLING

10. Ray "Boom Boom" Mancini beat him for his FIRST world title in his second world title fight:

A. CLAUDE NOEL
B. OCTAVIO MEYRAN
C. ARTURO FRIAS
D. BOBBY CHACON
1.D
2.A
3.A
4.B
5.B
6.B
7.A
8.B
9.A
10.C

rusty lmao
Reply With Quote
sterling is offline