View Full Version : Swap Magic 3.6 ???


alt10ate
02-04-2006, 02:11 PM
does swap magic 3.6 with slide tool work ??

would it fuk up my ps2 ???

alt10ate
02-05-2006, 02:27 PM
??????????????????

EXIGE
02-05-2006, 03:20 PM
I think you're better off getting a 30 megapixel hyper processing adaptor and fixing it into the sprocket foo-foo valve located at the back of your ps2, for optimum performance.

Mech.
02-05-2006, 04:22 PM
I think a modchip is easier,and lets you do more.But,swap discs should work fine I guess.

alt10ate
02-06-2006, 02:19 PM
I think you're better off getting a 30 megapixel hyper processing adaptor and fixing it into the sprocket foo-foo valve located at the back of your ps2, for optimum performance.

is that wat they teach nowadays

Undefeated
02-06-2006, 02:35 PM
yup its works i got it and installed it myself...if you cant do it your a loser

mid chip is more of a risk

LostGuy
02-06-2006, 05:05 PM
slide card isnt the way to go. you want a flip top cover man.

http://www.ps2cover.com/

try there to see the info then you can google it and maybe find it a little cheaper. if you want to know where i bought mine pm me

Undefeated
02-06-2006, 05:09 PM
That site sucks go to www.consolesource.com thats where i got mine and they come with the swap discs so choose wisely... i got mine from there and works good and its easy to install

Mech.
02-06-2006, 06:37 PM
That site sucks go to www.consolesource.com thats where i got mine and they come with the swap discs so choose wisely... i got mine from there and works good and its easy to install

No swap discs and fliptops suck.MOD CHIPS SON.

Tony Blitz
02-06-2006, 09:17 PM
I think you're better off getting a 30 megapixel hyper processing adaptor and fixing it into the sprocket foo-foo valve located at the back of your ps2, for optimum performance.
Couldn't have said it any better, although I recommend the 35 megapixel because the late 30 megapixel models don't come with the Sonicsys 15 FFC motherboards.

Undefeated
02-06-2006, 10:37 PM
I dont **** with that High Tech ****.... the swap disc's work fine for me.... and i installed it myself...MAD Easy