View Full Version : help with the arcade games please


Stiv Rex
10-28-2005, 10:08 PM
i dont come here for the games, i come here for boxing stuff. but i tried to play one of the games the other day and when i clicked on it to play nothing happened. i just got a blank picture where the game was supposed to be playing and a little picture in the top left corner with a green triangle blue circle and red square thingy. why wont the games work for me? any help would be appreciated.

Rick Reeno
10-29-2005, 02:58 AM
Make sure that you have Flash and Macromedia installed on your computer. Both are free and can be found anywhere on the internet. If you have both installed, then check that you have not turned off scripting in your browser.

Stiv Rex
10-29-2005, 09:29 AM
just downloaded them, flash and shockwave. worked great, thanks very much for the help.