View Full Version : Does anyone else have a fvcked up FNR4 disc?


CrackYourJaw
06-29-2009, 05:07 PM
Mine worked for like half of a day, now after 2 minutes of playing it says it can't read the disc. But, there's no scratches, smudges, dirt or anything like that on it and all my other games work fine.

:wtf1:

DIB42
06-29-2009, 06:53 PM
PS3? My PS3 (original 60gig) has some problems reading discs, let me know, theres also alot of xbox360 problems involving FNR4, but those tend to be a bit more serious

CrackYourJaw
06-29-2009, 10:41 PM
Ha, well mine is on an Xbox 360, hopefully not too serious, though. Do you think it's my laser?

DIB42
06-30-2009, 01:00 PM
My FNR4 is on my xbox, because my playstation requires i reload discs about 5 times before the recognize, (my PS3 lazer is dying i think) as far as Xbox goes i don't what would cause that, maybe search the FNR4 and Xbox360 issues section on the EA forum.

Do other games work?